“Perfect match met de rest van het interieur”

Een open keuken… dan is het natuurlijk dubbel zo belangrijk dat het ontwerp feilloos aansluit bij de rest van het interieur. Brok Keukens kreeg de opdracht een bestaande keuken compleet nieuw leven in te blazen. En zie hier het resultaat.

Alle al bestaande kasten zijn voorzien van massief rustiek eiken fronten. Zijdenglans en met greeplijst. De werkbladen laten een keurig staaltje Dekton zien. Een combinatie die zowel modern als tijdloos genoemd mag worden. Spoelen en koken gebeurt tegenover elkaar, puur gebruikersgemak.

De details maken het ontwerp. Zie bijvoorbeeld de handdoekreling: op maat gemaakt. De plafondunit en combi stoomoven zijn beiden van Bosch en de Quooker plus het zeeppompje (in flex-rvs) matchen perfect. De ledverlichting in het spoeldeel is praktisch, maar maakt de keuken zeker ook sfeervol. Het mag gezegd worden: deze vernieuwde keuken is absoluut een pareltje in het interieur.

Bekijk het volledige project door hier te klikken.

Deze klant had de wens anoniem te blijven

“Wat gezegd werd, kregen we ook. Top!”

Wij zijn echt superblij met het eindresultaat en zullen Brok Keukens dan ook zeker aanbevelen aan vrienden en familie. Al onze wensen en mogelijkheden zijn van te voren besproken. Dit was erg prettig. En alles wat gezegd werd, kregen we ook. Dit was top!.

Een paar collega’s van ons vertelden over hun goede ervaringen met Brok Keukens. En op aanraden kwamen wij hier dus ook terecht. Het enige waar wij van te voren over twijfelden, had niks met Brok te maken. We vonden het namelijk erg spannend of de vorm wel mooi zou staan.

De vriendelijkheid, de ruime keuze, het meedenken en dat er geen lange wachttijden waren, heeft ons uiteindelijk de knoop doen doorhakken. En daar zijn we ontzettend blij mee. Dat Brok enorm secuur is, bleek wel toen we zelf niet eens hadden gezien dat er iets stuk was. Henk wel, dus meteen werd er een nieuwe besteld en direct geplaatst. Super!!!

 

Bekijk het volledige project van Bram & Lianne door hier te klikken.

Bram en Lianne

“Brok dacht goed mee in oplossingen”

Wij waren op zoek naar een nieuwe keuken en mijn zusje gaf ons de tip om bij Brok keukens te gaan kijken. Daar had zij haar keuken 20 jaar geleden namelijk ook gekocht. Zonder grote verwachtingen gingen we er heen en toen we er kwamen, zagen we onze droomkeuken meteen al in de showroom staan!

Het gesprek met de adviseur gaf voor ons de doorslag. Het vakmanschap straalde er vanaf en hij dacht heel goed mee in oplossingen. Zo kon onze droomkeuken helemaal voor ons op maat gemaakt worden.

Wij hebben dus een hele goede ervaring met Brok keukens en zullen hen zeker aanraden aan alle andere gezinnen die we kennen. Want wij hebben nu een prachtige keuken waar we heel blij mee zijn!

Bekijk het volledige project van familie Loohuis door hier te klikken.

Familie Loohuis

Wij hebben zonder twijfel gekozen voor Brok Keukens & Interieur en hebben hier ook zeker geen spijt van gehad.

Door middel van goed overleg hebben wij uit de mogelijke opties een keuken kunnen combineren naar eigen wens.

Als plaatselijke ondernemers gaven zij ons het vertrouwen in hun product en boden ze ons een duidelijke offerte die voldeed aan onze verwachtingen van de kwaliteit en prijs.
Onze nieuwe keuken is perfect en voldoet precies aan onze verwachtingen!

Wij raden Brok Keukens & Interieur absoluut aan als een ideale partner voor particuliere klanten.

 

Bekijk het volledige project van familie Jansman door hier te klikken.

 

Familie Jansman